Restaurant

RESTAURANT CAN RAMON

canramon-sallesvalls-02

canramon-sallesvalls-01

canramon-sallesvalls-08

canramon-sallesvalls-03

canramon-sallesvalls-04

canramon-sallesvalls-10

canramon-sallesvalls-06

canramon-sallesvalls-05

canramon-sallesvalls-09

canramon-sallesvalls-07


Rubí, Barcelona

2015


Es tracta de la reforma i transformació del bar-restaurant Can Ramon. Tractant el conjunt de les seves pells, paviment, fals sostre i parets, s’ha aconseguit un canvi d’imatge integral amb el mínim esforç econòmic.
 
El projecte busca deixar enrere la imatge impersonal de nau industrial que tenia l’antic local amb una alçada de sostre bastant considerable, a més d’actualitzar la seva estètica desfasada.
 
Per recollir aquest espai, es pinta el sostre de color negre i s’instal·la unes làmpades suspeses a la zona de menjador. També es crea un llistonat de fusta de pi, al llarg de la paret, amb diferents ritmes i angles per millorar l’acústica i la sensació de confort.
 
Es substitueix també el terra per un paviment ceràmic, pràctic i resistent, que reprodueix la veta de la fusta per acabar de donar aquesta sensació càlida que es busca.
 
Es crea un moble funcional de llistons de fusta de servei com a zona d’emmagatzematge per a cristalleria i vaixella entre la zona de menjador i la barra del restaurant, que al mateix temps fa de filtre i dóna privacitat visual entre els dos ambients.
 
S’ha reaprofitat la barra de bar existent, però s’ha forrat tant la barra en si com la zona posterior de suport per acabar de lligar tot el conjunt.
 

VEURE MÉS PROJECTES CONTACTA’NS