Sala de concerts

CAVA URPÍ

cavaurpí-sallesvalls-05

cavaurpí-sallesvalls-02

cavaurpí-sallesvalls-03

cavaurpí-sallesvalls-06

cavaurpí-sallesvalls-07

cavaurpí-sallesvalls-08

cavaurpí-sallesvalls-11

cavaurpí-sallesvalls-09

cavaurpí-sallesvalls-10


Sabadell, Barcelona

2015


La Cava Urpí és un espai emblemàtic de Sabadell, que des del seu naixement com a celler privat cap a l’any 1860, s’ha anat transformant a causa de diferents canvis d’ús, fins que l’any 2014 es decideix convertir la zona en una sala d’espectacles en viu de petit format.
 
Originàriament el celler es va construir amb un sistema de voltes, que durant les diverses transformacions s’han anat tapant amb diferents emplafonats. En aquesta intervenció es decideix recuperar la volta per emfatitzar el caràcter original. Es treuen tots els emplafonats del cel ras i parets i se sorreja l’enguixat que les recobria per tal de recuperar l’obra vista existent. Es juga amb una il·luminació per potenciar-les, a la vegada regulable per adequar-la als diferents ambients i necessitats. A més s’ordenen les instal·lacions vistes tant elèctriques com de ventilació.
 
També es transforma la zona d’accés a la sala, com a part del conjunt d’intervencions que es van fent per fases, per tal de condicionar l’hotel i donar-li una imatge més actualitzada i funcional. En aquest cas es revesteixen parets i sostres amb diferents tipus de plafons de fusta, amb la finalitat de buscar un contrast entre el nucli de comunicacions, com a espai de transició, i la Cava Urpí.
 

VEURE MÉS PROJECTES CONTACTA’NS