ARQUITECTURA I DISSENY D’INTERIORS
Arquitectura i Disseny d'interiors
Idioma
 

Blog

GRAVACIÓ DEL PROGRAMA ÈXIT DE 8TV A L’ESTUDI

L’Estudi Sallés-Valls ha sigut escollit com una de les empreses per sortir a un dels capítols del programa Èxit de la cadena 8TV, que es va emetre el dia 6 de juny.
 
S’ha transformat un dels millors racons de l’estudi, sota el doble espai del forat d’escala, on s’ha creat un lloc d’espera, amb elements de mobiliari referents en el disseny de l’estudi, perquè els clients es trobin com si fossin a casa seva. S’ha col·locat una catifa i un gerro dissenyats per Pep Sallés i dues cadires Swan de Arne Jacobsen.
 
Justament s’ha escollit aquest espai per rodar l’entrevista, amb la paret negra de pissarra de teló de fons, on hi ha escrits els conceptes que ens defineixen com a estudi d’arquitectura i interiorisme. També apareix la gran llibreria que organitza els dos espais al llarg de tot l’estudi i focalitza la vista al pati darrer. Emmarcant l’escena es veu l’escala, que es va conservar, juntament amb les motllures i detalls decoratius, del que va ser abans una casa senyorial típica de Sabadell, on ara es troba l’estudi.
 
El Pep, responsable de respondre les preguntes de l’entrevista, ha parlat sobre la nostra història, el reptes que ens trobem cada dia, perquè ens agrada tant la feina que fem i sobretot, pregunta obligada al programa: què significa l’èxit per a nosaltres?
 
Passada l’entrevista tocava treballar una mica i reunir-nos també per parlar sobre algun dels projectes en els quals estem treballant actualment. Després però, hem pogut sortint a fer un cafè, en companyia de les dues noies de l’equip de gravació, de qui estem molt agraïts, i gaudir del pati.
 
Si us vau perdre el programa, en aquest post us enllacem el vídeo perquè pugueu veure com és el dia a dia al nostre estudi.
 


 
èxit-sallesvalls-01

èxit-sallesvalls-02

èxit-sallesvalls-03

èxit-sallesvalls-05

èxit-sallesvalls-06

èxit-sallesvalls-07